Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat zijn de componenten van e-sigaretten?

Certificaat
China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd certificaten
China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat zijn de componenten van e-sigaretten?
Laatste bedrijfsnieuws over Wat zijn de componenten van e-sigaretten?

Wat zijn de componenten van e-sigaretten?

 

De e-sigaretten zijn hoofdzakelijk samengesteld uit drie delen: sigaretstaaf, verstuiver, en mondstuk. En de lader, Vloeistof.

De e-sigaretten zijn moderne micro-elektronicatechnologie. Het daadwerkelijke elektronische sigaretlichaam is een uitvoerige structuur. Gebouwd door een Vloeistof, controleerden een nevelkamer, en een slimme spaander lithiumbatterij. Op de voorzijde van het product is een werkende wijzeindicator die als een echte sigaret gloeit wanneer u het gebruikt. Het interessantste deel van e-sigaretten is de vaping kamer. Dat maakt deel uit van magisch die gebeurt en van het creëren van de damp zoals rook, zoals een echte sigaret de oorzaak is. Deze damp is het resultaat van de rookvloeistof die worden verwarmd en geatomiseerd, d.w.z., wordt de Vloeistof in de patroon verwarmd en geatomiseerd. Op dit ogenblik, wordt een rook-als damp geproduceerd, die, wanneer geïnhaleerd in de mond van de gebruiker, het hunkeren naar van de roker kan tevredenstellen.

 

De basisstructuur van de elektronische sigaret wordt getoond in het cijfer. Het bestaat uit een batterij (sigaretstaaf) + een verstuiver (peul) + een sigarethouder. Er zijn inschakelt de sigaretstaaf, en een licht bij de bodem toont of er elektriciteit is. De Vloeistof wordt verwarmd door de verstuiver. Het veroorzaakt damp, en de Vloeistof zelf heeft een aroma, zodat zal er diverse aroma's zijn. Het elektronische diagram van de sigaretstructuur:

De ontwikkeling van e-Sigaretten kan ruwweg in twee generaties worden verdeeld. Het ontwerp van de eerste generatie van e-Sigaretten imiteert volledig de vorm van gewone echte sigaretten. De patronen zijn geel en het sigaretlichaam is wit. Omvat batterijstok, verstuiver en peul. Het nadeel is dat de verstuiver gemakkelijk zich is uit te branden, en wanneer de patroon wordt vervangen, is het gemakkelijk om het gerichte deel van de verstuiver te beschadigen. Na verloop van tijd, zal het volledig uitgeput worden, en uiteindelijk zal de verstuiver niet roken.

 

om de tekortkomingen van de eerste generatie van e-Sigaretten te overwinnen, keurde de tweede generatie van e-Sigaretten een geïntegreerd ontwerp goed om het atomiseringsgebied uit te breiden en het probleem te vermijden dat de verstuiver wegens gebruik op lange termijn niet rookt. Nochtans, is zijn nadeel dat het een éénmalig ontwerp is, en noch kan de verstuiver noch de patroon herhaaldelijk worden gebruikt, en de gebruikskosten op lange termijn zijn hoog.

 

Er is een nieuwe elektronisch-10.000-cyclusverstuiver in de rug. Het keurt een roestvrij staal cilindrische binnentank en een transparant en versterkt buitenshell ontwerp goed. Het atomiseringsgebied is groter en het effect is meer eenvormig. U kunt de resterende hoeveelheid e-vloeistof waarnemen en Vloeistof op elk ogenblik toevoegen. Gebruik herhaaldelijk. Drukt zeer de gebruikskosten op lange termijn van consumenten.

 

Hoe de e-Sigaretten werken

 

Beschikbare vape is hoofdzakelijk samengesteld uit een luchtstroommonitor, een controlekring, een atomiserend hoofd, een leiden, en een lithiumbatterij. Wanneer het roken, kan de controlespaander de stroom van lucht controleren, en het verwarmen van het atomiserende hoofd beheersen om gesimuleerde rook uit te zenden. Wanneer er geen lucht die door de binnenkant van het lichaam vloeien is, gaat de controlespaander een reservestaat in.

 

Bovengenoemd is het structuurdiagram van de elektronische sigaret en de componenten van de elektronische sigaret. Ik geloof dat iedereen een duidelijk inzicht in het werk van de elektronische sigaret heeft. In feite, is het principe vrij gemakkelijk te begrijpen. De belangrijkste e-Sigaretten zijn de verstuiver en de Vloeistof. Onder hen, beïnvloedt de Vloeistof de kwaliteit van het product direct gezondheid, zodat is zeker om een goede Vloeistof te kopen.

Bartijd : 2022-04-15 09:33:30 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 19928779391

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)