Thuis

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Fabrieksreis

Certificaat
China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd certificaten
China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 0Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 1Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 2Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 3Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 4Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 5Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 6Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 7Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 8

 • OEM / ODM

  „Ravape lanceert regelmatig nieuwe producten in het volgende assortiment: beschikbare vape, PEULsysteem, CBD-verstuiver, e-vloeistof etc.“

   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 0Beschikbare Vape

  Geïntegreerd met de batterij, de verstuiver en de e-vloeistof; Geen behoefte om de patroon te laden of te vervangen; Kan verwerping na gebruik zijn.

   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 1PEULsysteem

  De batterij is navulbaar, en de patroon (verstuiver + e-vloeistof) kan worden vervangen. Ravape verstrekt verscheidenheid van oplossingen voor PEULsysteem, met inbegrip van open en gesloten PEULproducten; De klanten mogen zich wijzigen gebaseerd op Ravape bestaande oplossingen; De R&D-Cyclus is 10 dagen het spoedigst bij.

   

  CBD-VerstuiverShenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 2

  De traditionele nicotine e-vloeistof wordt vervangen met CBD, met een kern van de aanpassingsverstuiver en een verstuiver en traditionele droge batterij; CBD-de verstuiver bestaat uit verstuiver, beschikbaar e-sigaret en PEULsysteem.
   

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 3E-vloeibaar

  Wij verstrekken een krachtig aromaprofiel om uw betekenissen te verrukken. Het verschillende aroma en de smaak kunnen worden aangepast.
   
   
   
   
   
 • R & D

  R&D-Team

  Ravape heeft een professioneel R&D-team van meer dan 5 van de de industriejaar ervaring. Skillset strekt zich van productonderzoek en ontwikkeling uit aan projectopvolgende.

  De R&D-teamgrootte is meer dan 20 lid, 80% waarvan houders van vrijgezelgraden in Techniek zijn, 10% van de leden bezit een doctoraal examen in Techniek.

  Ravape taxeert hoogst R&D en innovatie van technologie. R&D-investeringsrekeningen voor meer dan 10% van de totale opbrengst elk jaar.

  De ononderbroken optimalisering en de bevordering van elektronische atomiseringstechnologie hebben een belangrijke positie voor Ravape in de elektronische sigaretoem/odm industrie geleerd.

   

   

  R&D-Laboratorium

  Het Ravapelaboratorium bezit vele beroeps en het vooruitgangsmateriaal, het stelde door wetenschapsonderzoekscentrum, technologier&d centrum en high-end testlaboratoriumcentrum en meer dan 20 hogere ingenieurs samen. Deze vormden een volledig en efficiënt beheersysteem van de laboratoriumkwaliteit van ISO/IEC17025.

  In het laboratorium, omvatten de tests thermische schoktest, dalende test, lagedruktest op grote hoogte enz. Wij kunnen emissietest ook uitvoeren op naleving van de veiligheidsprestatietest van PMTA, van TPD2 en van de batterij wordt gebaseerd per UL 8139 op vereiste dat.

  Ravape investeerde in 6 laboratoria die CMF Laboratorium, Three-D Laboratorium, Ceramisch Analyselaboratorium, Materieel Laboratorium, Elektronisch Laboratorium en Chemielaboratorium met geavanceerd instrumenten en materiaal zijn, die het verwarmen materialen, ceramische materialen, het verwarmen katoen, structureel ontwerp, elektronika, oppervlaktetechnologie en andere gebieden behandelen.

   

  OEM/ODM de dienst

  Een Betrouwbare OEM/ODM-Partner

  Ravape heeft rijke ervaringen in atomiseringsontwerp en vervaardiging, van raad aan systeemassemblage, die diverse types behandelen. Ravape heeft honderden OEM/ODM-projecten voltooid, wat ons toestaat om snelle reacties op de eisen van klanten te verstrekken, ontmoet en de verwachtingen van klanten overschrijdt.

  Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd fabriek productielijn 0

Contactgegevens
Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd

Contactpersoon: Mr. Mike

Tel.: 19928779391

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)