Thuis

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De Technologieco van Shenzhenravape, Ltd is één van de belangrijke leveranciers van de wereld van e-Sigaret One-stop Oplossingen. Het is een high-tech onderneming het integreren productontwerp, productie, kwaliteitsborging en leveringsketen beheer.

Gevestigd in Shenzhen, China. Ravape bezit een volledige reeks van stofvrije workshop met R&D-ingenieurs, streng systeem voor kwaliteitscontrole en goedgetraind productieteam. Het hoogste standaard productiesysteem staat ons toe om de betrouwbare dienst voor klanten rond de wereld te verlenen.

fabriek

De voetafdruk van Ravape heeft aan meer dan 50 die landen besteed, met vapeproducten naar de V.S. worden uitgevoerd, het UK, Frankrijk, Duitsland, Polen, Japan, Rusland, Zuid-Korea. Onze hoogste verkopers zijn beschikbare vapepennen, peulsysteem, CBD-apparaat, en e-Vloeistof. Wij zorgen ervoor ons productiemilieu FDA-aan normen in de industrie voldoet. Elk van onze producten voldoen aan ISO9001: de certificatie van 2000, van RoHS, van Ce, van FDA, van PSE, van UL en SGS. Wij dwingen trouw ISO9001 af: het systeem van 2000 om productie en kwaliteitscontrole te waarborgen.

Ravape wordt gedreven door zijn originele collectieve cultuur van duurzame ontwikkeling. Wij zijn geëngageerd aan het worden de e-Sigaret OEM/ODM van de wereld hoogste onderneming, die een prima atomiseringstechnologieplatform aan voordeel de creëren zoveel mogelijk mensen rond de wereld.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

gevestigd in 2016, en is geëngageerd geweest werd om klanten de beste vapeervaring door hoge normproducten en de aandachtige dienst te verstrekken. Ravape snel wordt goed - bekende manufator. Wij concentreren ons bij onderzoek en de ontwikkeling.

Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd
1 2 3 4 5 6
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : ivida

Aantal werknemers : 700~800

Jaarlijkse omzet : 100000000-200000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Certificaten China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Certificaten China Shenzhen Ravape Technology Co. Ltd Certificaten